København

IMG_1253

På tirsdag var det en forventningsfull gjeng fra MatLyst som møttes til en tidlig frokost i matsalen. Dagen var endelig kommet for vår lenge etterlengtede linjetur til København. Morten vaktmester kjørte oss til Værnes, hvor turen gikk videre med fly, og tog videre til hotellet vårt ved Østerport stasjon.

Turen gikk knirkefritt, og etter en liten hvil på hotellet måtte vi ut å se oss litt rundt i storbyen.

Vi hilste på den lille havfruen før vi ruslet en tur til Nyhavn, hvor det ble tid til en kopp varm sjokolade før vi gikk tilbake til hotellet. Vi fikk gått noen skritt på denne turen, og det var bra ettersom vi hadde vi booket oss bord på restaurant Gorilla i Kødbyen til kvelden. Der var det en meny bestående av kamskjell med pepperrotkrem, tartar, innbakte osteboller, radiatorpasta med spicy kjøttboller, biff med glaserte gulrøtter og is med kaffesmak og brownies som ventet oss. En fantastisk matopplevelse i kule omgivelser!

På onsdag sto vi opp til en deilig hotellfrokost, før vi dro på byen. Første stopp var «Det runde tårn», hvor vi fikk sett byen ovenfra.

Deretter ventet et av turens absolutte høydepunkt; Et besøk på Torvehallerne, et gigantisk matmarked midt i København. Her var det mye, både se, lukte og smake på.

Etter dette ruslet vi ned til Strøget, hvor det var mulighet for å gå  rundt og shoppe litt for de som ville det, før vi møttes til middag.

Etter en lang dag i byen, var det mange trøtte ben, så planene om karaokebar, nattklubb og Tivoli ble lagt på hylla til fordel for en rolig kveld på hotellet.

Torsdag morgen var det tid for hjemreise. Denne dagen hadde vi et bursdagsbarn blant oss, så bursdagssangen ble sunget i frokostsalen til applaus fra resten av hotellgjestene.

Gratulerer med dagen din, Anne Marit!

img_1307.jpg

Reisen hjem gikk supert, og det var en strålende fornøyd gjeng som ankom skolen akkurat i tide til middag og feiring av valentinsdagen.

Takk for turen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s