Søte dager.

Pepperkakelandsby, karameller, oreofudge, brente mandler, pepperkaketrøfler, Sarah Bernard og mer julebakst. Denne uka har virkelig vært «sweet» for oss på matLyst. Det hele startet på fredag og lørdag. Da hadde vi et samarbeidsprosjekt med design og håndverk. Målet var å designe og lage en pepperkakelandsby, som skulle stå i matsalen og skape julestemning. På lørdag var landsbyen oppe, med kirke, elevheim, skøytebane, stabbur, trær, nisser, reinsdyr med slede og til og med en liten modell av tilsynsleiligheten.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

På mandag og tirsdag sto konfekt og annet julegodteri på timeplanen. Tanken var spiselige julegaver, så får vi se om det er noe igjen for å legge under treet den 24. desember. Mye godt ble iallefall laget, pyntet og pakket disse dagene. Onsdag bakte vi smultringer og kokosmakroner, som skal serveres på julefesten.

Neste uke er det juleverksted på skolen, så dette var det siste vi på MatLyst fikk gjort før jul. Da gjenstår bare å ønske alle en riktig god jul fra oss. Dette gjør vi med et bilde av utsikten fra skolekjøkkenet en onsdagsmorgen i desember.

DSCN6257

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s